Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 
 
 

Voor de lekkerste pizza's/pasta
en overheerlijke hamburgers, Buffalo Pizza in Gent.

 

Buffalo Pizza, de lekkerste pizza’s en burgers van Gent – ook thuis geleverd!

Gezellig pizza- en burgerrestaurant

Buffalo Pizza in Gent is hét pizza- en burgerrestaurant voor de échte smaakliefhebber. Wij maken onze pizza’s zoals het jou past: small, medium of large. Van Margherita tot Bolognaise en Peperoni, al onze pizza’s worden vers gebakken in onze authentieke oven.

 

Zin in iets anders? Probeer dan zeker onze Buffalo Pizza, een uniek familierecept met spek, salami, meatballs, potatoes en tomaat!

 

Ook onze hamburgers zijn smaakbommetjes vol verse ingrediënten. Heerlijk sappig gebakken op de bakplaat – net zoals in de USA. Cheeseburgers, chicken burgers, classic burgers … We hebben het allemaal. Voor de vegans voorzien we zelfs een speciale veggieburger. En voor de smaakavonturiers hebben we onze eigen signature burgers in huis: de Hot Buffalo Burger en de Bufallo Delight Burger.

 

Verrukkelijke pasta’s

 

Voor mensen die zin hebben in iets anders dan pizza’s of burgers, hebben we een uitgebreid aanbod. Van Pasta Carbonara tot salades met kip, tonijn, feta of garnalen, iedereen vindt wat hij graag heeft bij pizzeria Buffalo Pizza in Gent!

 

 

Wil je jouw tafel reserveren in ons gezellige restaurant? Of een super lekkere pizza of burger aan huis laten leveren in Gent? Bel ons nu!

Ons assortiment